Share experiences. Share happiness. 

De Gelukszaaiers app daagt je uit om ervaringen op te zoeken die jou gelukkig maken of om nieuwe ervaringen die anderen gelukkig maken te ontdekken. 

Registreer je voor de app

Schrijf je hier in en ontvang binnen de minuut in je mailbox de downloadlink naar de beta release van de app die je geluk doet ontdekken. Met de ontvangen link kan je de gelukszaaiers app installeren op je iPhone of Android smartphone.

* indicates required
Ik woon in:
Ik gebruik een smartphone met:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, klik hier.

Aan de slag met de app

Wat maakt jou gelukkig? Pin het vast op een plaats en tijdstip. Deel de ervaring met andere gelukszaaiers in je buurt. Of kijk wat andere gelukkig maakt en neem deel aan die ervaring. Ontdek hier enkele tips om de app te gebruiken.

De Gelukszaaiers app maakt gebruik van inzichten uit de positieve psychologie. Door concepten van verbondenheid, zelfbewustzijn, doel en persoonlijke waarde te implementeren is de app een hulpmiddel in het zoeken naar een duurzaam gelukservaring. Uit onderzoek blijkt dat geluk in grote mate samengesteld is uit persoonlijke belevenissen en ervaringen. De app helpt je om een verzameling aan ervaringen te zaaien zodat geluk kan groeien.