een random gesprek over geluk

Experiment: het online gelukszaaiers terraske

Share Experiences. Share Happiness. Daar draait het voor ons om bij De Gelukszaaiers. Want delen waar je gelukkig van wordt, wat je blij maakt, is één van de beste oefeningen om je geluksniveau op te krikken.

Om dit te testen organiseren we vandaag een De Gelukszaaiers experiment:

1 virtuele ontmoetingsplaats
maximum 4 gelukszaaiers in gesprek
1 vraag: “wat maakt jou gelukkig?”

Zet je webcam en microfoon aan (of je selfiecamera op je gsm) en stap direct in het live gesprek: https://appear.in/gelukszaaiers-meetup Je hoeft niets te installeren en je moet zelfs niet inloggen. Klikken is voldoende om je geluksverhalen te delen.

Wie weet wie er nog op het virtuele gelukszaaiers terraske zit? Zijn er al vier mensen in gesprek, dan is het even wachten tot de gelukszaaiers room weer vrij is. Niet zo te vinden voor een digitaal gesprek maar wil je in real life geluk delen? Dan is de gelukszaaiers app wel iets voor jou.

Heb je het een keer uitgeprobeerd, vergeet dan zeker niet om ons ook wat feedback te sturen via het formulier hieronder:

Geef een score van 1 (geen) tot 5 (veel) op de hoeveelheid impact op je geluksniveau:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *