world happiness day - internationale dag van het geluk

Happinessday

Sinds 2013 vieren we op 20 maart de Internationale Dag van het Geluk. Deze dag werd door de Verenigde Naties in het leven geroepen om meer de gelijkwaardigheid te onderstrepen van sociaal welzijn, economisch welzijn en van welzijn op het vlak van milieu. Want samen definiëren zij het globale geluk. En het nastreven van geluk is wat elke mens op aarde wil.

De Verenigde Naties dagen ons uit om vandaag zeker iets te doen waar je gelukkig van wordt. Even buiten zijn, of iemand die ja al lang niet meer gehoord hebt kort opbellen om te horen hoe het gaat. Maar evengoed dagen ze ons uit om vandaag ook ons geluk te delen. Want dat gevoel van geluk zou iedereen moeten kunnen voelen.

En geluk is niet perse je goed voelen. Geluk gaat even goed over verbondenheid ervaren en een doel in je leven hebben. Leuk dan om te zien dat vandaag, op #Happinessday voor het eerst een activiteit in de gelukszaaiers app meer dan 10 deelnemers wist te overtuigen. Eéntje die perfect in die laatste twee elementen van geluk geworteld is: 2 verschillende kousen aandoen voor Down Awareness Day.

Zelf ook aan de slag gaan met de gelukszaaiers app op deze dag van het geluk? Dat kan: geef je mailadres in op deze pagina en krijg binnen de minuut de downloadlink naar de app in je mailbox.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *